jeudi 1 octobre 2009

Annulation de la condamnation de Microsoft Vs Uniloc

William Smith, un juge fédéral du Rhode Island a estimé en appel que le jury était parvenu à de mauvaises conclusions dans la décision de justice remontant au mois d'avril, qui condamnait Microsoft à verser 388 millions de dollars à son concurrent Uniloc, pour violation de brevet sur un dispositif anti-piratage, et que les dommages et intérêts étaient fondés sur des arguments trompeurs:

"Pour beaucoup de raisons il y a de graves erreurs dans ce verdict"




Lire aussi:
Crisis kost Bill Gates zeven miljard dollar

De rijkste Amerikanen zijn in 2009 een beetje armer geworden. Dat blijkt uit de top-400 van de rijkste Amerikanen van Forbes. Zelfs het fortuin van Bill Gates, altijd aan de kop van het klassement, is met zeven miljard dollar gezakt.

Samen tellen de 400 rijkste personen in 2009 1.270 miljard dollar op hun bankrekening. Dat is 300 miljard dollar minder dan in 2008. De economische en financiële crisis en zijn verspreide gevolgen liggen aan de basis van die daling.

De nummer twee op de lijst is Warren Buffett die zijn fortuin met 10 miljard dollar zag dalen. Oprah Winfrey staat op de 141e plaats. Zij verloor afgelopen jaar 400 miljoen.

Aucun commentaire: